Jouw doctoraat

Owl Press

Als academische uitgeverij bieden OWL PRESS / VUBPRESS / UPA doctorandi de mogelijkheid om hun doctoraat op professionele wijze te publiceren, tegen bijzonder competitieve prijzen, met een uitgebreide en flexibele service die veel verder gaat dan een loutere ‘print’opdracht.

Doctoraten worden naar keuze uitgegeven onder één van onze drie imprints: VUBPRESS (VUB), UPA (UAntwerpen) of OWL PRESS (KULeuven, UGent) - wij zijn de officiële partner van VUB en UAntwerpen. 

"Bedankt voor alles" - Caroline De Paepe

"Bedankt voor de schitterende service!" - Thijs Stuyver

"The book printing was perfect." - Alexandros Nikolian

Wat bieden wij?

covers

Onze doctoraatsverantwoordelijke, Paulien Vandenberghe, begeleidt de doctorandus tijdens het volledige publicatieproces, vanaf de (offerte)aanvraag tot en met de levering van het doctoraatsproefschrift.

Het publiactieproces bestaat uit 7 stappen:

Stap 1: aanvraag offerte 

Stap 2: goedkeuring offerte 

Stap 3: bestanden ontvangen 

Stap 4: goedkeuring digitale proefdruk 

Stap 5: in druk  

Stap 6: levering 

Stap 7: facturatie

Omdat we beseffen dat doctorandi vaak onder tijdsdruk staan, bieden wij een snelle service aan van maximum 7 werkdagen vanaf het aanleveren van jouw bestand (stap 3) tot en met de levering (stap 6) van jouw doctoraat. 

Concreet: als we op maandag (ten laatste om 12u) de bestanden krijgen, dan worden jouw exemplaren uiterlijk de woensdag in de week erop geleverd. Een snellere levering is mogelijk mits een meerprijs.  

Wil je graag weten weten hoeveel jouw doctoraat zal kosten? Vraag dan hieronder jouw offerte aan. 

 

Owl Press