UW DOCTORAAT

bij A.S.P.

The PhD-service is on hold until further notice.
De doctoratenservice staat on hold tot nader order.

Als academische uitgeverij biedt A.S.P. / VUBPRESS / UPA doctorandi de mogelijkheid om hun doctoraat op professionele wijze te publiceren, tegen bijzonder competitieve prijzen, met een uitgebreide en flexibele service die veel verder gaat dan een loutere ‘print’opdracht.

Doctoraten worden naar keuze uitgegeven onder één van onze 3 imprints: VUBPRESS (VUB), UPA (UAntwerpen) of A.S.P. (KU Leuven, UGent) - wij zijn de officiële partner van VUB en UGent. Gebruik ook de keuzeknop rechtsbovenaan om de imprint te wijzigen. 

Exploring Outcomes of Care Leavers in Flanders: A Longitudinal Study0%
Context en muzikaal modernisme in het repertoire voor harmonieorkest van Paul Gilson en Les Synthétistes tijdens het fin de siècle en het interbellum in Brussel.0%
Data-driven modeling of human joint impedance:0%

"Bedankt voor alles" - Caroline De Paepe

"Bedankt voor de schitterende service!" - Thijs Stuyver

"The book printing was perfect." - Alexandros Nikolian

WAT BIEDEN WIJ?

Placeholder image

Via persoonlijk contact begeleiden wij de doctorandus in het publicatieproces om u een mooi en professioneel ogend resultaat af te leveren in 7 eenvoudige stappen:

Offerte aangevraagd Offerte goedgekeurd Bestanden ontvangen Digitale proefdruk In druk Af te halen/verstuurd Gefactureerd

Volg de status van uw thesis in uw account!

 

Omdat we beseffen dat doctorandi vaak onder tijdsdruk staan, bieden wij een snelle service van 5 tot 6 werkdagen vanaf het aanleveren tot het drukken van uw doctoraat. 

U kan zelf een vrijblijvende offerte berekenen en – indien gewenst – opslaan in uw account. 

Normaal gezien geldt dat als we op maandag of dinsdag (ten laatste rond de middag) de bestanden krijgen, de boekjes de volgende maandag (in de late namiddag) geleverd bij ons (Keizerslaan 34, op 5 minuutjes van Brussel Centraal) opgehaald kunnen worden, of tegen een kleine meerprijs kunnen ze diezelfde dag ook geleverd worden.

 

Kijk voor onze extra services ook zeker bij Extra’s.